×
 x 

0

Árak

A termékeinknél feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, az ÁFA-t tartalmazzák, de nem tartalmazzák a magyarországi házhoz-szállítás díját. Országos utánvételes szállítás díja 40kg-ig Br. 2000Ft. 40 kg felett egyedi ár ! Felhívjuk figyelmüket, hogy a sérülékeny termékek szállításáért a vevő vállal felelősséget! Egyes termékeinket csak személyes átvétellel lehet megrendelni mivel annak futárral történő szállítása nem lehetséges! A szállítási idő feladástól számítva 24-48 óra ! 

Személyes  átvétel:

Halásztelek 2314 II Rákóczi Ferenc utca 11

H-P  8-15 óráig 

 

Áraink forintban és euróban értendők.

Szállítási módok

Az áru megrendelésekor Ön kíválaszthatja, hogy futárszolgálattal történő átadással kívánja-e az árut átvenni.

Házhoz-szállítás esetén csomagjainkat futárszolgálattal szállítja házhoz munkanapokon 8.00 és 17.00 között. Kérjük, olyan szállítási címet adjon meg, ahol az árut ebben az időben át tudja venni. A szállító munkatársa előzetes értesítés nélkül próbálja meg kézbesíteni az árut. ha ez nem sikerül, akkor telefonon felkeresi Önt, hogy az áruátvétel időpontját megbeszéljék. A szállító csak a csomag külső sértetlenségéért felel, ezért kérjük, hogy sérült csomagot ne vegyenek át, sérült csomagról szíveskedjen jegyzőkönyvet készíttetni!

Szállítási határidő

A termékek leírásánál megadtuk a várható szállítási határidőket. Ez egy tájékoztató jellegű adat, hogy körülbelül mennyi idő belül érhető el a termék, a pontos szállítási időpontról a megrendelés beérkezése után telefonon vagy e-mailben értesítjük.

Ha megrendelés előtt szeretne tájékozódni az adott termék, különösképpen a kifutó termékek szállíthatóságáról kérjük, érdeklődjön az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elérhetőségeink egyikén. A kifutó termékeknél előfordulhat, hogy bár az oldalon hirdetjük, mégsem tudjuk már beszerezni, így érdemes megrendelés előtt rákérdezni, hogy elérhető-e még a termék.

A készleten lévő termékeket 2-5 napon belül szállítani tudjuk.

Fizetési módok

Utánvétel: Az áru átvételekor készpénzben a szállító munkatársának. Az utánvétes csomag tartalmazza az áru ellenértékéről és az esetleges szállítási költségről kiállított számlát

Megrendelés lemondása

A vevőnek jogában áll a megrendelés elküldése után, de még a kiszállítás előtt a megrendelését lemondani. Ez esetben a Vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást kérjük, hogy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre elküldeni szíveskedjen.

 

×

TOP