×
 x 

0

FONTOS TUDNIVALÓ 

-1,7 méternél hosszabb termékeket egyik futárszolgálat sem szállít.

-2 méteres lefolyó(pvc) csöveket automatikusan kihagyjuk a rendelésből, ha nem személyes átvétellel kérte. 

- PP-r csöveket (4fm/szál) 20-25-32 méretben, futárszolgálattal automatikusan felvágjuk 1,5-1,5-1 méteres darabokra.

-KPE Csöveket futárszolgálat nem szállít (túl nagy átmérő).

Természetesen nagyobb volumenű rendelésnél PL: 50 000 Ft feletti telefonon egyeztetve van lehetőség saját autónkkal való szállításra amelyben egész szál PP-r, PVC, Kpe , Réz csöveket is kiszállítunk megbeszélés után.

Köszönjük!

                                  

Árak

A termékeinknél feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, az ÁFA-t tartalmazzák, de nem tartalmazzák a magyarországi házhoz-szállítás díját. Országos utánvételes szállítás díja 40kg-ig Br. 2000Ft. 40 kg felett egyedi ár ! Felhívjuk figyelmüket, hogy a sérülékeny termékek szállításáért a vevő vállal felelősséget! Egyes termékeinket csak személyes átvétellel lehet megrendelni mivel annak futárral történő szállítása nem lehetséges! A szállítási idő/személyes átvétel feladástól számítva 2-5 munkanap! 

Személyes  átvétel:

Halásztelek 2314 II. Rákóczi Ferenc út 11.

H-P  8-15 óráig 

Személyesen lehetőség van készpénzes illetve bankkártyás fizetésre is! 

Áraink forintban és euróban értendők.

Szállítási módok

Az áru megrendelésekor Ön kiválaszthatja, hogy futárszolgálattal történő átadással kívánja-e az árut átvenni.

Házhoz szállítás esetén csomagjainkat futárszolgálattal szállítja házhoz munkanapokon 8.00 és 17.00 között. Kérjük, olyan szállítási címet adjon meg, ahol az árut ebben az időben át tudja venni. Nagyobb terjedelmű megrendelés esetén (pl. lapátok, nagyobb gépek) nem megoldható a bankkártyás fizetés! A szállító munkatársa előzetes értesítés nélkül próbálja meg kézbesíteni az árut. Ha ez nem sikerül, akkor telefonon felkeresi Önt, hogy az áruátvétel időpontját megbeszéljék. A szállító csak a csomag külső sértetlenségéért felel, ezért kérjük, hogy sérült csomagot ne vegyenek át, sérült csomagról szíveskedjen jegyzőkönyvet készíttetni!

Szállítási határidő

A termékek leírásánál megadtuk a várható szállítási határidőket. Ez egy tájékoztató jellegű adat, hogy körülbelül mennyi időn belül érhető el a termék, a pontos szállítási időpontról a megrendelés beérkezése után telefonon vagy emailben értesítjük.

Ha megrendelés előtt szeretne tájékozódni az adott termék, különösképpen a kifutó termékek szállíthatóságáról kérjük, érdeklődjön az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elérhetőségeink egyikén. A kifutó termékeknél előfordulhat, hogy bár az oldalon hirdetjük, mégsem tudjuk már beszerezni, így érdemes megrendelés előtt rákérdezni, hogy elérhető-e még a termék.

A készleten lévő termékeket 2-5 munkanapon belül szállítani tudjuk.

Fizetési módok

Utánvétel: Az áru átvételekor készpénz vagy bankkártya a futárnál. Az utánvétes csomag tartalmazza az áru ellenértékéről és az esetleges szállítási költségről kiállított számlát.

Személyes átvétel: Bankkártyás és készpénzes fizetési lehetőség biztosítva van.

Megrendelés lemondása

A vevőnek jogában áll a megrendelés elküldése után, de még a kiszállítás előtt a megrendelését lemondani. Ez esetben a Vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást kérjük, hogy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre elküldeni szíveskedjen.

 

×

TOP